Кои сме ние

За нас

ДМ Метал е специјализирана фирма во областа на браваријата со долгогодишно искуство и стручен кадар со сите а-тести за варење (mig-mma-tig).

  • Работиме со железо од висок квалитет и нудиме брза и уникатна изработка, со прифатливи цени.
  • Изработуваме и монтираме секаков вид метални врати и cnc панели, огради од ковано и обично железо.
  • Изработуваме секаков вид на настрешници со лексан и лим, челични конструкции и хали, елементи за вашиот ентериер.

Побарајте понуда

Нашите експерти ќе одговорат на секое ваше барање. Ваше е да ни ја соопштите Вашата идеја, а ние ќе подготвиме најдобра понуда со прифатлив рок и квалитет на изработка кој го очекувате. Нашиот тим на професионалци го очекува Вашиот повик.

Контакт

Запознајте не со Вашиот проект

Нашиот тим од професионалци е подготвен заедно со Вас да го разгледа и да предложи изведба со која Вашата идеја заедно ќе ја претвориме во реалност.

Контакт

Галерија

Нашите проекти

Контакт информации

Контактирајте нè

Локација

Гостивар, Сверна Македонија

Пишете ни

naumceski94@gmail.com

Јавете ни се

+389 78 841 965
+389 77 644 084

Loading
Your message has been sent. Thank you!